onsdag 18 maj 2011

Hemma igen

Jaha, nu ligger jag här i sängen med benet i högläge (tack gode gud att man har en ställbar säng, eller hur Sängjättar?!!?) och med laptopen i knäet - ganska gött faktiskt! Jag är nog lite knäpp, men jag har alltid tyckt det är lite roligt att opereras, bara man slipper att må illa när man vaknar och eftersom jag fick medicin mot det idag så har jag inget att klaga på alls. Visst gör det lite ont, men jag har fått morfintabletter så det är helt hanterbart =)

Har fått två fina stödstrumpor (en knähög och en lårhög) + bandage, så det klämmer åt rätt bra om benet just nu. Det jag INTE hade räknat med var att bli sjukskriven i TVÅ VECKOR!!! Vet inte riktigt hur det ska gå till, vi får väl se om jag tycker att det behövs.

Det bästa idag var ändå när man väl vaknade, då var klockan runt tre och jag var VRÅLHUNGRIG. Landstingets tråkiga ostmackor och äckliga kaffe smakade helt ljuvligt vid det laget, och jag klämde två stora koppar på max 1 minut =)

Åh, fick ju lite underhållning med, två sköterskor som uppenbarligen inte satt på stödstrumpor skulle göra det på en tjej i "båset" bredvid mig. Konversationen innehöll bland annat "Men satte vi den ut och in nu eller?", "Nähej, skulle DEN sidan vara däråt?" och min favorit "Jäklar, det här är ju inte ens rätt stödstrumpa". Fnissade ganska bra där jag låg, och var glad att jag inte var först i kön att få på mig stödstrumporna.

Nu börjar jag bli rätt trött igen, men nu har jag ju fått de två viktigaste abstinensen uppfyllda - kaffe och blogga ;-) Auf Wiedersehen!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar