måndag 2 maj 2011

Jag säger bara - AAAAAAAJJJJ!


Tänk dig något sånt här...


Idag har jag varit på massage, jag har nämligen haft ganska ont i höfterna och svanken, och så lite musarm på det med. Hade fått en massör rekommenderad via en jobbarkompis, så jag idag hade jag en tid bokat mitt på dagen. Med rekommendationen kom både ett löfte om att hon var riktigt duktig och jobbar på djupet, och en varning att det kan göra riktigt ont. Så visst, jag tänkte att det gör säkert lite ont när hon ska lösa upp knutor och så, men massage är ju alltid skönt annars.
...men istället känns det som jag blivit överkörd av en sån här. Fast på ett positivt sätt =)


Men herregud, jag har inte haft så ont sedan yngsta sonen föddes! MEN vad duktig hon var, och även om jag var både illamående och lätt yr när jag gick därifrån så tror jag banne mig hon har löst upp knutor som suttit sedan jag var liten! Så just nu känner jag mig ungefär som om jag blivit överkörd av en ångvält, och jag är något nervös inför morgondagen eftersom hon varnade mig för att det bara blir värre i ett par dagar innan det vänder...


Men om någon vill ha en rekommendation på en fantastiskt duktig massör om man har lite problem så får ni höra av er så lovar jag att maila hennes uppgifter!

4 kommentarer :

 1. Jag vet oxå en duktig massör, men jag kände honom innan han blev utbildad, så han måste ju vara riktigt bra nu=P Och det gör bannemaj ont med de dära knutorna! Så den som säger att massage är det skönaste de varit med om tror jag inte har haft en riktig massage;)

  SvaraRadera
 2. Nä men eller hur! Men en sån här massage gör ju däremot lite mer nytta än en vanlig massage gör... =)

  SvaraRadera
 3. Aj . Hoppas det är OK i morgon! kram Maria

  SvaraRadera
 4. Låter ju ändå skönt på nåt vis. ;-) Nu har jag hittat hit, ska leta reda på chokladmousse receptet. ;-) /Ebba ebba.anknet.se

  SvaraRadera