fredag 20 maj 2011

Jag kom i alla fall tillbaka

Ok, efter att ha suttit fast i huset i 3 dagar höll jag på att klättra på väggarna, och eftersom en minipromenad runt kvarteret fick benet att kännas som det skulle explodera så fanns det inte så mycket att välja på - jag tog bilen och stack ut.

Hade egentligen lust att bara köra typ till landvetter och ta ett flyg vartsomhelst, men men, man är ju en ansvarstagande förälder (suck) så det blev mest att jag körde runt lite planlöst i stan. Det funkade rätt ok, fast det var ingen ställning jag kunde sitta i så jättelänge. I alla fall kom jag på att jag verkligen kände för att sätta mig på en uteservering nånstans och ta en öl typ, men eftersom jag a - körde, b - inte kan sitta utan att ha upp benet, c - inte kan stå någon längre stund och d - inte direkt kände mig snygg i myskläder och bandage så fick jag ge upp den tanken. Men men, väl hemma igen så kände jag för att göra nåt annat jag inte gjort på evigheter, jag satte mig och tecknade lite. När jag bläddrade igenom mina gamla skissblock så såg jag att det var nästan 10 år sedan jag tog mig tid att sätta mig ner och bara skissa lite! Helt galet...

I alla fall, det var väldigt kul att göra något jag inte gjort på så länge! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i morgon däremot, får väl se om det poppar upp några idéer, annars får jag väl ta en sväng i bilen igen!

5 kommentarer :

 1. Vilken tur att du kom tillbaka... :-) Jag hade saknat dig väldans annars... Trist att det gör ont men det är väl antagligen bara vad man kan förvänta sig... Det där med uteservering och vin lät ju bra men lite svårorganiserat men en kaffe på stan ska vi kanske kunna få till i nästa vecka? STOR KRAM!!!

  SvaraRadera
 2. Haha, ja du anar inte vad det lockade att bara sticka nånstans långt bort! Men men, tur man har karaktär... ;-)

  SvaraRadera
 3. Då kan du ju ta på dig lite trevligare kläder och sätta dig och ta en fika på ett café - benet kan du lägga upp på stolen framför dig;)

  SvaraRadera
 4. Ja, jag tror det får bli nåt sånt idag, väntar på att lillen vaknar och sen får det bli en sväng runt på stan, jag kommer bli helt galen om jag inte kommer ut!

  SvaraRadera
 5. Ååh Linda trist att du har ont men det blir bättre! Kram Maria

  SvaraRadera