tisdag 17 maj 2011

Operation - del 2

Jag hade tur och fick en morgontid i morgon vid 10, fast det dröjer säkert minst en timme innan jag åker in på operation i alla fall. Räknade ut att om jag ska dricka kaffe i morgon så måste jag i så fall gå upp och göra det kl 04.00.... Känns inte så aktuellt! Misstänker därför att jag lär vara ganska hungrig och tjurig, för att inte tala om att jag kommer ha kaffeabstinenshuvudvärk. Ska försöka att inte ge läkaren en örfil ;-)

Sen kommer ju nästa bekymmer, jag måste stanna kvar åtminstone till kl 18 på kvällen. MÅSTE nog ta med laptopen, fast jag vet inte om det finns nån uppkoppling eller ej. Eller så får jag väl nöja mig med en bok, köpte en ny igår (har totalt tappat namnet på den dock) som tur var.

Nehej, jag ska egentligen inte alls klaga, jag är jättenöjd med tiden och att man överhuvudtaget kan få en sådan operation här i Sverige för bara 300 kronor! Rätt fantastiskt när man tänker på det.

Hoppas bara på att natten blir bättre än den föregående (när vi var uppe med en ledsen Lukas mellan 03.00 och 05.40), men förhoppningarna är inte så stora eftersom han hade feber nu när han lade sig. Håll tummarna!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar