fredag 15 april 2016

Friday Things

Det finns så vansinnigt mycket roligt på nätet, jag tycker till exempel att det är kul att läsa om "DIY" (Do it yourself), dvs idéer där folk visar hur du kan göra en massa saker själv hemma. Tänkte att vi börjar med ett par sådana tips från veckan som gått!

  • Jag önskar att jag hade tid/ork/tålamod till att sticka, för en sån här "oversize" pläd skulle vara grymt mysigt att ha i soffan. Men men, i ett annat liv kanske. 
  • Att tänka till med innovativa lösningar för både hemmet och jobbet när det gäller inredning är ju en del av min vardag. Det finns mängder med IKEA-hacks där ute, här var ett gäng bra sådana om man har det lite trångt där hemma (eller på jobbet). 
  • Vet inte riktigt om jag räknar det här som DIY eller recept, men jag tycker att det ser riktigt lockande ut i vilket fall. Har du inget att göra i helgen? Testa att göra din egen smaksatta Tequila!
  • Man är ju så vansinnigt sugen på att det ska bli sommar nu, och den här drinken alltså. Strawberry Lemonade Bellini... GE MIG! (bild till höger)
  • Bara för att det är fredag innebär det ju inte per definition att man är på gott humör, men om du tar dig ett par minuter till att kika på de här leende djuren så vill jag nästan påstå att det är omöjligt att åtminstone dra lite på mungiporna! 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar