tisdag 16 november 2010

Kalas-ångest?

Så skönt, det verkar gå åt rätt håll för Oliver, han känns lite lite piggare idag, även om febern sitter i än. Men han är inte lika ledsen, så det är skönt i alla fall. Hoppas verkligen att han är pigg till sin födelsedag på fredag!

Ja födelsedagen ja, om han mår bra så ska Oliver, jag och maken åka till Skövdes badhus, det ska tydligen vara väldigt fint, och bada är ju det absolut bästa han vet! Mormor är snäll och passar Lukas så länge, det känns skönt att Oliver får en stund som bara är hans. Det ska bli riktigt kul att se vad han säger om sin nya cykel med, och allt LEGO.

På lördagen blir det kalas. MEN vad svårt det är det där med kalas, att välja vem och hur många man ska bjuda! I år kändes det som det har varit så himla mycket hela hösten, så vi kommer bara ha ett litet mini-kalas med de 3 barnen han leker mest med, det är 2 grannar och så Alice såklart. Men det är lite av ett dilemma ändå, vi har fått 3 kalasinbjudningar till, till barn som inte är bjudna på Olivers kalas, och det känns så taskigt att inte bjuda tillbaka. Det är lite galet egentligen att man ska känna sig dum för det, men vad gör man. Så - ni som läser det här och som bjudit på kalas - hoppas ingen tar illa upp för att jag inte skickat ut inbjudningar till Olivers kalas, men nästa år blir det kanske lite större så vi kan bjuda in alla på en gång =)

Nu ska jag pyssla om snart-4-åringen en stund!

4 kommentarer :

 1. Hoppas han kryar på sig i tid! Roligt med massa lego, det ska W också få: star wars lego :-)

  Var roligt att ses i lördags! Jag förstår ditt dilemma med kalasen, det blir ju lite mycket och för min del blir jag/vi inte lessna över att inte få komma... de är ju så små än så inte så många som har "stora" kalas. Håller tummarna för att ni kan komma en stund till oss...blir inte heller så många :-)

  SvaraRadera
 2. Åsa, jag skulle ju sagt i lördags att vi kommer på ert kalas, men minnet är ju minimalt! Är inte hundra på att du läser det här nu, så om du gör det kan du ju bara skriva ett ok eller nåt =)

  SvaraRadera
 3. Linda!! Ni hinner ha en massa kalas när han blir större. Det är alldeles OK att bjuda så många man "orkar med" J vet ju inte att O har kalas så han blir inte ledsen ;) Hoppas ni kommer till oss sen. Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej igen, vad roligt att ni kan komma, ser fram emot det :) Hoppas O får en mysig födelsedag. Kram

  SvaraRadera