lördag 2 oktober 2010

Ute men inne

Snart kommer mormor o morfar (eller alltså mina föräldrar då) på lite mat, har dukat i ordning i vårt nya uterum så jag tänkte visa lite bilder på det, för den som inte sett! Har köpt en varmrökt lax som ser riktigt god ut!

Älskar vårt uterum, det enda som fattas är en kamin, men sen är det helt perfekt. Nästan 25 kvadrat, och det är redan det rummet vi använder mest!

Tänkte även slänga med en bild på Oliver, han hade foto på dagis häromdagen, och han var så fin. Helt otroligt vad stor han är nu, och ändå så liten samtidigt!


Han frågar ungefär varje dag om han inte är fyra nu, men jag tror nog han lär märka när han fyller år, vår garderob är redan helt full med paket (nästan bara lego, verkar vara mest populärt just nu).

4 kommentarer :

  1. Hej! Undrar om du köpt dina tallrikar i Bankeryd?? Jag har likadana i min blogg :)

    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. De turkosa plasttallrikarna som jag har under har jag köpt i bankeryd (himlans billigt!), men själva porslinet har jag köpt i en inredningsbutik i Gällsta.

    SvaraRadera
  3. Anna i Mossahus =)2 oktober 2010 kl. 22:02

    Himlans tjusigt må jag säga! Finns sådana där kaminer man kan hänga på väggen, så häller man i sån där gel, så sprakar de så där mysigt och man behöver inte installera en skorsten^^ Men det var kanske en sådan du redan tänkt på=P Den avger dessutom värme=)

    SvaraRadera
  4. Nja, har funderat på sådana, men vi vill nog ha en "riktig" kamin med ved, blir ännu lite mysigare och så passar det bättre i stilen. Men jag längtar!

    SvaraRadera